Första tävlingsdagen på Noresund Dubbel.

Vaknade ganska klibbig vid 6-tiden då klipparen drog igång. Tvingade mej kvar en ½timme till sen bad blåsan att bli tömd. Eftersom jag var uppe så tidigt blev det gott om tid till att göra ingenting då vi hade start kl. 10.

20150704_103420Martin & Mattias bildade lag mot Bosse å mej. Vi fick oss en lektion hur man spelar golf. Vi skyller på åldern, Bosse o jag är 124 år, de andra under 60 ihop. Det var stekhett så det går åt en del vätska.

Många båtar ute på Hugn, både fiskare å solande människor.

20150704_140259Medan vi väntade på hål 12 kollade Z:a i avståndskikaren. – De solar topless, konstaterade han. Troligen en helt riktig iakttagelse. Mat i restaurangen men sen kröp tröttheten fram. En ½timme på rygg i husvagnen som höll en temperatur strax under 40 grader. Klibbigheten från morronen var inte mindre nu.

2 norrmän som hyrt bil lämnade in den. De hade spelar 16 banor under 7 dagar med exakt lika många slag. De tyckte Eda var ”utfordrene” men oerhört vacker. Efter att jag plockat rangen, till alla orienterande ungar som finns i annexen förtvivlan, de ville stå å slå, fick Brandy jaga lite sork. Tror han tog den första i gårkväll.

20150704_201659

20150704_201645Just vi kom hem svängde en husvagn in. Den här gången skulle de inte spela golf utan bara sova över på väg att cykla i norska fjällen.

Morgondagen bjuder på tävlingsdag nummer 2, samma konstellation, samma starttid. De lovar bara 25 grader i morron så det kanske blir lite bekvämare.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s