Beslutsångest.

Lögn att somna i gårkväll. Småfrös. Till sist fanns ingenting annat att göra än hämta en filt. Genast bättre, passade på att tappa av sista kaffekoppen också. Lite småkyligt även då jag gick upp vid 7-snåret (alldeles för lite sömn). Det gassande solen gjorde dock så bilrutorna blev rena innan andra kaffekoppen.

20150422_110118Christer kom med mattprover. Det var nu ångesten började. 3 mattor, 3 väggmattor att välja på. Bara frukosten var avklarad släppte det. Ena mattan var den jag redan hade så då fann 2 till att välja på. Efter 5 minuter hade jag bestämt mej.

Eftersom de ska börja på måndag måste jag flytta på söndag. Innan dess ska jag förflytta 8 gubbar till Gardermoen. Började sanera samtidigt som tvättmaskinen snurrade. Det som inte använts under de senaste 3 åren åker bort. Har bara börjat för jag måste till Arvika på blodgivning men åkte vägen förbi husvagnen med 2 kassar. Mycket fol på banan idag också. Trevligt.

20150422_132419

20150422_132425Skriver in mej på sjukhuset å blir inkallad för kvartssamtal till trevlig sjuksköterska som jag försökte värva till golfklubben. Jag hade ju matat in att jag varit förkyld. Nu var det så att det skulle vara överståndet 2 veckor innan blodgivning. Vägrade flytta på mej innan jag blev tappad så det blev en kompromiss, tider kan vara flexibla.

Passade samtidigt på att besöka sonen som bjöd på kaffe å glass. Det blev min 6-7 kopp. Kommer hem, då dyker Göran Svensson upp bärande på en tavla. Det var det inte utan hans bevis på att han var hedersmedborgare i Morokulien.

IMG_0277Morgondagen kommer att innebära mera rot i gamla ej använda saker samt ta reda på när fan gubbarna ska vara på Gardermoen.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s