Inte ett spår.

Det var – 6 då Sture gick hem vid midnatt. Ingen grad alls då jag gick upp i morse. Vart hade graderna tagit vägen? Jo, de hade förvandlats till isande vind då vi gick morronpromenaden. Av gårkvällens räkfrossa syntes inte ett spår om vi undantar den här.

20150322_113144Ensam å övergiven låg den där i soffan. Missades i gårkväll när jag diskade. Allt annat såg ut som vanligt, inte en burk framme. Det fanns t o m lite konjak kvar. Då började det snöa. På tvären. Men det slutade efter ett tag, vägen var ren, såg inte ens hal ut, borde ta en biltur men låg den fälld eken fortfarande kvar på Noresund?

IMG_4876Det gjorde den inte, såg inte ett spår, bara en rutten stubbe.

IMG_4878

Men där låg den, prydligt uppstaplad för transport till sin slutdestination, udden vid hål 13.

IMG_4877Kölaälven håller på att äta upp den is som finns kvar. Den har gjort gemensam attack med Vrångsälven å Noreälven så strax är Hugn isfri. Då kommer folket från kontinenten för att fiska gös mm.

IMG_4879

IMG_4881Här har grillats med efterföljande cigarett till kaffet. Tittade in vid Valfjällen där ett 30-tal skåningar övade slalom. De av inhemsk härkomst var få. Edvards tyckte jag såg hungrig ut så de bjöd på lunch.

20150322_131033Märk väl, det är inget kaffefat utan en rejäl tallrik. Knäppte en bild vid Kyrkviken också.

IMG_4882

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s