Livet blir glattare.

Vaknade till en rosa värld. Himlen var ljusröd vart man än tittade. Väntade på att en rosa elefant skulle sticka fram sin snabel runt husknuten. Färgen hann ändra sej till den normala kommunalgråa innan vi kom ut.

IMG_4804

 

Frihandsbild genom fönstret.

Det behövs inte vara milt så länge förrän väglaget antar ett livsfarligt format. Har ännu lyckats hålla mej på benen även om det blivit några piruetter. För några år sen var jag nere på Coop å handlade. Hade stoppat varorna i ryggsäcken å trampade iväg hem. Just jag svängde in på Klockargatan försvann benen framåt, resten av kroppen åt motsatt håll. Landade ju mjukt, hade potatis mm i ryggan.

Kommer in o öppnar ryggsäcken. Såg inte så trevligt ut för den yoghurt (skogsbär) hade havererat så hela innanmätet var nerkletat. Matvarorna blev tvättade, ryggsäcken skrotad.

IMG_0102Vad ni ser är mitt kombinerade kontor/matbord. Vad som fattas är några korsord som brukar finnas inom räckhåll. Fungerande dator, havererad dator, extern hårddisk, hårddisken ur den havererade datorn kopplad till den fungerande. Plastpåsen innehåller skruvarna till den havererade.

Mängden av glasögon beror på att Rusta säljer 3 par för en hundring. Just nu råkade de hamna på samma ställe. Normalt är de utspridda lite överallt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s