Veckorna rullar på.

Märkligt, vart tar tiden vägen? Det regnar/snöar, solen skiner men vattenmängden på vårt lilla klot ät ju konstant. Det finns bara nån annan stans, kanske i Bangladesh för där verkar vattnet trivas. Alltså måste tiden befinnas sej på nån liknande plats. Kanske i Lhasa?

Veckan verkar bestå av På spåret, Så ska det låta, ½8 hos dej o Deckarna på Vita Älgen. Tiden där emellan bara försvinner till ingen nytta. Ibland känns det som att min utmätta tid rinner iväg utan nått egentligt innehåll.

Som idag. Brandy lät mej ligga till 8,15 vilket var vänligt men själv kunde jag gladeligen fortsatt i ryggläge hela helgen. Nu kom grannen utanför på gatan med vovven innan jag hängt av mej morgonrocken. Begrep att vi låg efter eftersom vi inte träffade en kotte när vi kom ut 1 timme senare.

Golf från Dubai på tv, skidor på datorn. Samtidigt. Det går ju inte att ha ljud på båda, det blir enbart rörigt. Värre än i vanliga fall. Till sist tar Brandys osaliga vandring ut o in överhanden så vi åker ut i gråvädret.

IMG_0045

 

Kölaälven var islagd förra besöket, nu öppen med högt vattenstånd.

IMG_0050-001

IMG_0053Brandy försvinner nästan bland björkarna. Svår att hitta om han vill gömma sej.

IMG_0054Här står ett helt möblemang i väntan på att nån vill sätta sej. Det kommer nog dröja några månader till  innan de blir uppvärmda av en varm rumpa.

IMG_0056-001Solen gjorde några förtvivlade försök att trycka sej igenom molnen.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s