Mitt i natten 2.0

Att det ska vara så omöjligt att sova till åtminstone slutet av mars? Nu vaknade jag före 07 IGEN. Totalt utan anledning, var inte ens pinknödig. Kan ju inte ställa ut Brandy så tidigt. Han kan se nån å skälla eller andra ser honom o anmäler mej för djurplågeri.

20141116_084314Efter 8 vågade vi oss ut, såg inte en kotte. Brandy gjorde första sittningen redan innan vi passerade bollplanen. Vis av erfarenhet höll jag påsen tillgänglig för det brukar ofta bli 2 sittningar. Dessutom håller det handen varm. Kastade den vid strategisk uppsatt papperskorg. Visst, 20 meter längre fram sätter han sej igen. Slöseri på bajspåsar.

Skärmklipp

Börjar se golf från Turkiet sen jag käkat frukost. Poulter ska klämma till. Coop öppnar så jag åker ner o köper frimärke. Borde köpa fler på samma gång men de har en tendens att försvinna. Fortsätter till Centret för att köpa julklapp. Riktigt behagligt att gå där några minuter efter de öppnat.

Skärmklipp2

Fortsätter se golf. Dagen går, det blir ingen sol i dag heller. Måpste ut på dagens andra promenad, nu en ny rutt. Denna gång blev det bara en sittning. 2 lag håller på att träna fotboll.

20141116_134249

20141116_134255Eftersom jag fick kasta bajspåsen tidigt var jag frusen om båda händerna när vi kom in. Funderar starkt på en liten lätt tupplur innan det är dax att tänka på dagens varmrätt. Läste ut Juvelskrinet i natt så det blir en ny bok i kväll.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s