Är det så det börjar?

Hade fått 2 nya böcker från bokklubben. Den ena har så liten stil så det måste nog till förstoringsglas för att kunna läsa den, dessutom på 595 sidor. Började på den andra (med normalstil) i gårkväll. Klämde 4 kapitel innan jag släckte lampan. Tyckte jag förtjänade sovmorron så uret visade 08,33 då jag steg upp.

Den vanliga ritualen blev en aning förryckt då jag växlade ordningen. Normalt är toa-vattenkokaren-datorn-sätta Brandy på wiren-cigarett (4 bloss). Nu började morronen på steg 2 vilket gjorde att jag inte hittade vattenkokaren. Funderade vart den tagit vägen men hittade den i vänster hand då jag skulle klia mej på näsan. Det mesta har sin förklaring men man börjar fundera på om demensen är i antågande.

Passerade Valfjället där den välfyllda Vrångsälven strax är uppe vid Valfjällsbyn. Brukar ju hända oregelbundet att husen står under vatten. Där höll de på att gräva vatten,avlopp,el till de villavagnar som ska uppställas. Av de 28 beställda hade 3 kommit.

20141104_141420

20141104_141439

20141104_141531

Planen är att anläggningen ska öppna om dryga 3 veckor. Eftersom den gamla Valfjällsbyn inte var helt uthyrd förra året fast de öppnade tidigt ska det bli intressant att se om det blir gynnsammare väder med villavagnar.

Hade köpt en köttkorv, större storlek. Kunde värmas i vatten under 10-15 minuter eller värmas i mikron under 2½ min. Sen vila i 2 min. innan skinnet skulle tas av. Sitter ju metallklammer i varje ända, borde inte passa i en mikro. Måste testa. Satte den på 1 min, funkade. Ökade på med de resterande 1½ minuterna.

Höll på att ramla av stolen då det plötsligt small till bakom ryggen. Anade vad det var men jag följde ju anvisningen.

IMG_0041

IMG_0042

Men smaken var Okey.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s