Höstmöte på golfklubben.

Dagen skulle börja lite senare idag eftersom vi ska ha vintertid. Pyttsan, man vaknar ju ändå som man gjort hela sommaren. Skillnaden blev att lusten till tupplur kom redan 10,30 men det kändes inte rätt.

Svein kommer upp, han har bilat från Oslo för att besöka höstmötet men är hungrig så han kommer med en ½meter Subway i näven. Han äter den medan jag bränner mej i käften på den Lidlpizza jag just värmt. Han åker till sitt sommarhus för att vittja sina musfällor, vi åker strax efter. Släpper Brandy vid Köla kyrka. Jäsiken så högt vattenstånd i Kölaälven.

20141026_144940

20141026_144949

Man blir lika deppad varje gång. Av 700 medlemmar kommer runt 20 pers. Många har åsikter men ingen vill hjälpa till, livrädda att bli pådyvlad nån uppgift. Så är det nog i de flesta föreningar. Nu blev Börje avtackad på egen begäran efter många år som ordförande o Nisse trädde in. Ett lugnt möte som avslutades utan råkurr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s