Att hitta på arbete.

Det regnar om nån inte skulle lagt märke till det. Alltså måste jag finna på nån inomhussysselsättning. Satt o funderade på vad som skulle kunna vara trevlig, detta sen jag äntligen klarade locka in Brandy som låg på gräsmattan i regnet o kollade så vägarbetarna gjorde rätt.

Mattorna i husvagnen har inte varit tvättade sen 2005. Kunde vara något att börja med. Hade tidigare på morronen läst att Jonas Henning bums skulle beställa sina villavagnar nu när kommunen gett honom lov att använda det befintliga vatten/avloppsnätet. Om det inte slutar regna kommer han få problem med att transportera dem till Valfjället för nu står vattnet högt på Gryttvedsängarna.

Hämtade mattorna i husvagnen, hämtade mattvättaren o käkade lunch. Man ska inte jobba på fastande mage.

IMG_4311

Fiffig anordning. Man sprayar på rengöringsmedlet, låter det verka några minuter, suger upp det. Inte gjort i en handvändning utan flera gånger. Tyckte det såg bra ut men då jag hällde ut tvättvattnet ångrade jag att det blev i toan. Blir troligen snart stopp i rören för jädrar så mycket sand o skit det blev.

Eftersom jag fick förmånen att behålla grejen hela helgen kan jag tvätta hela lägenheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s