Man blir ganska less…

både på radio o tv. Det tjatas varannan minut om insamlingar hit o dit. Kanelbullens dag, klamydiaveckan, fan o hans moster. Måste slippa detta en stund så efter konfererande med Brandy bestämde vi oss att åka ut i skogen o fota.

IMG_4240

Började med Håvilsrud där jag inte varit på en herrans år. Borde begripit att det inte skulle vara sej likt efter alla dessa år men att det skulle se så totalt annorlunda ut blev en överraskning. Hus har blivit ombyggda, vägar som tidigare var trafikerade hade vuxit igen. Kände inte alls igen mej så vi vände om o provade Kyrkskogen i stället.

IMG_4243

 

Där hade också vägen börjat växa igen. Tidigare såg man vatten överallt, nu skymtade det genom sly o uppväxt skog.  Åkte upp mot Vangen för där har jag aldrig tidigare varit. Fler hus än väntat o ett som stack ut. Undrade vem som ägde det. Kollade när jag kom hem på Eniro så nu vet jag det!

IMG_4244

IMG_4245

IMG_4246Gick ut o fotade detta träd som lyste upp. Ser ett sommarhus 100 m ovanför. Då jag står där o knäpper kommer den första bil jag sett på 2 timmar. De såg lite misstänksamt på mej men åkte förbi. Kanske de trodde att jag förberedde inbrott?

IMG_4248Lilleken. Just där jag tänkte stanna hade en bokbuss parkerat. Troligen lunchpaus för väntan på nån boklånare skulle bli för drygt.

IMG_4249

IMG_4252Åkte ner till Storeken för att dricka det medhavda kaffet o så Brandy skulle få springa.

IMG_4256Han ägnade sej åt sin favoritsysselsättning. Kolla efter sork.

IMG_4254

IMG_4257

 

Passade på att besöka Sonny. Han var på väg att flytta, bodde i flyttkartonger men bjöd på kaffe. Hade inte hört ett ljud om insamlingar på flera timmar. Skönt. (lämnade en tjuga till en romsk dam som satt utanför Lidl i går)

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s