Mission impossible.

Klockan tangerade 9 innan vi gick upp, jag o Brandy. Ingen solstrålande dag men ganska varmt ändå. Grannen har kommit på hur hon ska tjusa mej. ”Strö lite rosor på den väg vi vandrar”.

IMG_1922

Ringer mågen ang. om det fanns nån smörjgrop tillgänglig i Allstakan med omnejd. Det gjorde det inte men han kunde bidra med en domkraft. Varför? Den alltid återkommande läckande ljuddämparen. Åker upp o gör det som varje ortoped skulle gjort, fixera skadan med de tillbehör som finns till buds.

Startar bilen för att låta det hela stelna i lugn o ro. Häpp, det låter lika förjävligt. Ryggläge intas, hand sticks upp för att utröna var det läcker. Jag hade kunnat gett fan i alltihop för röret FRAMFÖR ljuddämparen är av!

Min dotterdotter med man är ute på gemensamma upptåg. De gifte sej vid midsommar i hemlighet o som straff har syrror/svägerskor med flera löst folk dragit iväg med dem på våldsamma upptåg.

1255167_3382254610896_1642913450_n

 

Har aldrig sett Linda ljushårig men hon är lika söt då också. De skulle besöka Centret så jag åker dit. Skulle jag inte gjort. De 1400 parkeringsplatserna var upptagna så det var bara att vända hem.

In på Coop för Lätta var slut. Fick plötsligt ett sug efter purjolök. Det fanns inte! Känner mej som en närstående bekant kom in på Systemet o fann att Norrlands Guld var slut. Helgen åt helvete.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s