Att inte ha koll.

Brandy tyckte vi skulle gå ut strax för 02 i natt. Det fanns inget diskussion utrymme. Foppatofflor, morgonrock o en halvt medvetslös gubbe gjorde honom sällskap.

Har sett att wiren där han står bunden har sett sina bästa dar. En inplastad 4 mm wire sen 2002. Blir det ett brott på plasten rostar den lika fort som en Opel.  När Jorun gick ut med småhundarna klarade inte wiren av att behålla Brandy på rätt ställe. Jorun knackar på fönstret o pekar på Brandy. Han hade 1 meter av wiren kvar, hängande i halsbandet,  på sitt strövtåg.

Nytt farthinder måste tillverkas. Den wire som tidigare satt mellan björkarna vid förra lägenheten fanns ju kvar. 20 meter. Sen var det detta med kabinhakar o wirelås. Trodde det saknades men det visade sej att jag förvarar en ½ järnhandel i förrådet. Kanske dax öppna loppmarknad på altanen?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s