En bra eftermiddag.

Provade magen med potatisbullar o köttbullar spetsade med rårörd lingonsylt från Sälen. Det verkade bli godkänt för ingen protest har inkommit. Stängde rangen redan 15,30 så den blev plockad o klippt till 19. Där inkom heller ingen protest.

Ett gäng av 4 gubbar har anlänt annex B, sitter ute o ölar. Har pratat med Birgitta, min medspelare på lördag. Vi har valt vapen (får bara använda 3 klubbor) o snackat lite taktik. Nu gäller det bara att hålla sej vaken fram mot 23 så man inte vaknar mitt i natten. En vacker kväll.

IMG_1844

 

IMG_1840En liten bild av blivande sylt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s