En stillsam morron.

Vaknade lika tidigt igen. Låg o hörde på det stilla regnet. Husbilen från Alplandet som skulle åka ovanligt tidigt åkte ovanligt sent, först vid 9-tiden med kurs på Hönefoss.  De normalt morronpigga Degerforkillarna verkar fortfarande ligga i koma o bilarna vid annexet flyttar inte på sej.

3 koppar kaffe senare kommer Thomas B insladdande sin vana trogen. Han kommer alltid, varje morron o drar iväg med sin vagn. Fåglarna kvittrar lite planlöst men måsarna låter lite aggressivare.  Potatiskastrullen har inte blivit renare under natten så det finns ingenting annat att göra än åtgärda den. Konstigt nog gick det förvånansvärt smärtfritt. Passade samtidigt på att diska besticken jag använt de sista 2 veckorna. Tror de är rostfria?

Lottade samtidigt dagens tävling o skrev ut startkorten, då kommer Stefan o Bengt knatande men sina vagnar. 2 bilar med optimistiska golfare kommer också. Bara de fått ut grejorna börjar strilandet igen. Hoppas det slutar före 13 då tävlingen börjar.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s