Dagen då inget hände.

Har suttit på Gardermoen o väntat några gånger. Första gången skulle vi till Miami. Var där i god tid vilket var onödigt för planet var försenat, de som skulle flyga från Landvetter kom med buss upp till Oslo. En familj med liten son o kanonfull fader fick inte följa med när vi äntligen fick gå ombord. Planet avisades 3 gånger innan vi kom iväg.

421809_437977729613152_569591196_n

Andra gången skulle vi till Monastir. Skulle lyfta vid 10 men p g a dimma i Tunisien blev vi sittande o vänta. Ett glatt gäng från Oppdal fördrev tiden tillsammans med en Gammeldansk. Ståle, en glad kille som blev gladare för varje gång han reste sej, försvann o återkom med en ny spritpåse i näven. Vi landade 18,30 lokal tid efter den bekvämaste flygning jag någonsin gjort. Tyvärr hade de bara manliga flygvärdinnor.

I dag har jag väntat på snöfallet. Vad händer? Jo, försenat som allt annat. Har avbrutit väntandet med några korta hundpromenader, lite läsning men fy va trist.

307350_10151406656239223_857067485_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s