Jag erkänner, det är mitt fel.

Vilken konstig dag. Va då? Jo, en morron som sprutade solsken, övergick in i den vanliga gråheten för att sen spricka upp igen.

02247Så här såg morronen ut. Ett vattentorn som kråmar sej i morronsolen. Visserligen är det skidor på tv men hur ofta ser man solen? Nä, fram med picnic-väskan o ut.

Vart? Nått ställe där Brandy kan drälla runt utan att störa nån. Lerots badplats borde funka. Hinner till kyrkan innan locket läggs på, grått. Kommer fram till Lerot, där sitter en död man på en ryggsäck.

02242Brandy springer dit, ingen reaktion. Iaktar mannen en längre stund, han rör sej inte. Borde ha en pimpelsticka i handen men den rör sej heller inte. Det kommer ett norskt par ute på promenad. Då är vi 3 som tittar på den döde. En bil svänger in på parkeringen o ut kommer min först förälskelse. Räknar snabbt ut att det var för 58 år sen. Första tjejen jag tog på tuttarna. Då först vaknar fiskaren till liv, han var hennes man o enl. henne livsfarlig på abborre.

02241Första gången jag ser en regnbåge av dimma.

Det är gråkallt o inte upplagt för nån måltid, vi åker till Hugn i stället. Lika trist väder där men jag kan inte åka hem utan att käka upp mackorna. Sätter mej på campingstolen o häller upp kaffet. Då blir det ståndskall bakom bilen. En vandrande tjej dök upp ur tomma intet. Brandy o jag delar broderligt på skaffningen o åker sen hem.

Halvvägs från Nolby vräker solen ner igen. Måste vara mitt fel att Nolby med omnejd hade gråväder. Sätter mej i stolen hemma på parkeringen o njuter. Då smäller det till. Bonzo vill hämta Brandy för lite motion.

02244

02245

02246De är ganska lika fast tvärt om. Dessutom rysligt snabba.

sparHär ligger ett öppet spår avsett för killar i kilt.

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s