En intressantare resa.

Så kom dagen då dotterdottern skulle återtransporteras till utgångspunkten där hon hämtades på fredagen, alltså Sunne. Tror kung Bore läst min tidigare rapport om den bedrövligt trista vägen för nu bjöd han(hen?) på snöfall.

Sofia undrade när jag ville köra henne. Tyckte det skulle vara bra om det inte blev helmörkt så vi åkte vid 16-tiden. Redan efter 1 mil började det bli intressant. Ett gäng rådjur väntade inte på grön gubbe utan hoppade upp på vägen. Som tur var bestämde sej den sista att vika av annars hade han fått åkt med några meter.

Vi kommer fram till Sunne utan problem men sen börjar kung Bore ösa på lite mer. Stannar till vid Gräsmarksgrillen o blir bjuden på en superb morotskaka av Marion. Vi har en del gamla minnen att dryfta så där försvann 40 minuter.

Det verkade som om de 5 milen som var kvar till hemmet hade snöröjts lite sporadiskt. Ibland var det riktigt bra men då jag mötte en långtradare var det kört. Måste memorera de närmaste 100 metrarna för snöröken gjorde sikten obefintlig. Massor av spår efter älgar som passerat över vägen. Väntade bara på att få besök i framsätet.

Efter Bergatorp tyckte nog Bore jag hade haft det för bekvämt så då öste han (hen?) på. Hade en kollega hängande i baken på 5 meters avstånd men efter några lätta inbromsningar ökade han (hen?) till 10. Tacknämligt för att se spåren av bilar som gått på tvären lite här o var ville jag ha lite säkerhetsavstånd.

Ett svar till “En intressantare resa.

  1. Jag uppskattar att du tittade in, och du är fasiken lik dig! Kram till dig Hilding… / Marion

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s