Julafton 2012.

Vaknar som alltid alldeles för tidigt. Före 8. Inte ens ett vettigt tv-program har börjat då. Eftersom nattens snöande spätt på snölagret måste jag leta upp stövlarna. De var en misslyckad investering. Halvlånga med snörning på baksidan. De skulle aldrig blivit utsläppta på marknaden. Hur mycket av sulor o raggsockor man stoppar ner så är de obekväma. Tror de ska ramla av för varje steg.

Sopar snön av ett antal bilar samtidigt som Brandy skulle göra det stora som inte blev av. Klämmer in lite gröt innan jag ringer Anna i Åkersberga. Hon har betydligt mer snö än mej.

121223Åker ut till kyrkogården för att tända ljus. Måste börja bli gammal för respekten för snömodd har blivit påtagligt värre. Tidigare kunde man blåsa på utan att tro man var dödlig. Träffade några kända människor som var ute i samma syfte som mej. Brandy gjorde det han skulle bara han hittat en ledig toalett.

Åker till Nystuga men blir lite sen då jag satt i telefon med Liljeblad från Degerfors alldeles för länge. Vi avhandlade istjockleken på Möckeln bl a. Hela familjen inkl. x-hustru, barn, barnbarn o barnbarnsbarn hade kastat sej över maten. Blir lite mobbad då jag gick in lite varsamt med dopp-i-grytan. Man ska börja lite mjukt för att sen öka.

jossaJosefin som agerade tomte tyckte tv var betydligt trevligare än en massa gaggiga gamlingar. Föräldrarna ansåg att hon var trött o borde sova men det fanns delade meningar om detta.

121224Kalle Anka var betydligt mer lockande än att sova. T o m Blaze klarade hålla ögonen öppna.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s