På moped i Hanoi.

Ett ovanligt trist uppvaknande. Stupmörkt, ingen verkade vara vaken mer än jag o Brandy. Får ett livstecken från Flogned att Annika redan var på G. Märker att hostandet minskat. Kanske inte så konstigt eftersom jag hostat upp lungor, lungsäckar o tolvfingerstarmen.

Efter att ha inventerat kyl o frys finner jag att potatislagret inte kommer att tangera nyåret. Måste förnyas, nån gång, kanske idag. Brandy verkar inte alltför bakis efter gårdagens firande så han kanske vill ut.

Släpper honom vid Furunäset, sen kommer han tillbaka från totalt fel håll. Gjort en egen miniturnè. Hin Håle får mej att gå in på Centret fast jag vet det är livsfarligt. Verkar vara fler bilar än människor. Konstigt! Träffar Nina, vi har en liten diskussion om partnerskap. Det gäller någon form om ”förtjänthet”. Att gå runt på Centret måste vara som att åka moped i Hanoi, ingen ordning alls.

Skulle köpa potatis men av någon anledning blir det en full korg. Tänkte ”jula-till-det” lite extra så jag köpte nötter. Visste att jag sett en nöttång nånstans.

tangDessa hittade jag. Den längst upp måste vara något avlivningsinstrument för hummer? Har aldrig käkat det men uteslutningsförmågan är det inget fel på. Den nedersta ser ut som en tång för att ta bort oljefilter men kan även vara en lockborttagare. Den i mitten borde stämma.

Har fått ärva en tomte. Enl. sägen har den följt med från Österskär till Åre o sen hit. Den hänger fortfarande på lampskärmen.

tomtenHan har hängt med under 12 år tillsammans med mej. Han gillar också att sträcka ut sej, vi har nog något gemensamt.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s