Kvällshobby?

Brandy har fått nått slag av översexualitet. Varje kväll när jag lägger mej hoppar han upp o börjar jucka. Har förklarat för honom att jag inte är i fertil ålder så han kan lägga av men det hjälper inte.

En annan typ av hobby verkar vara att krossa bilrutor.

Dagen har varit mycket grå båda vad gäller väder o humör. Tänkte ett tag att åka till Noresund men yr lovade regn vid 12-tiden så det var ju ingen idé. Fick sitta o titta medan Wenke flyttar in i min gamla lägenhet. Scannade in lite flera gamla foton.

En dag i Hundfjället, Sälen 1968.

Gunnar Hassel, jag o mitt Granezzo. Borde varit i början av 1960-talet. Familjen gillade inte när jag övade utan de gick ut så till sist sålde jag dragspelet till Sven-Erik Skoglund som sen startade SOS orkester. Hade jag varit mer enveten kanske jag varit rockstjärna nu med huset fullt av groupis.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s