Ketscupeffekten?

Efter det vi fick fiberkabel har tv-bilden varit skrot. Pratade med Bostadsbolaget för nån vecka sen. Inte en käft hade lämnat in nån anmärkning på bildkvalitén. Underligt för många jag pratat  med har skaffat nån box o annat abonemang.

Mejlade Bostadsbolaget i förgår, fick svar igår, mejlade Sappa i Göteborg på em. Fick svar att jag skulle ringa dem. Gjorde så o de la in en felanmälan. Nu ringde en kille, han var i Hagfors men undrade om jag fanns hemma i em så skulle han titta in för att kolla felet! PLÖTSLIGT HÄNDER DET! Borde jag köpa en lott?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s