Det blev en lång dag…

idag. Redan vid 05-tiden undrade jag om inte telefonen lagt av. Det hade den inte för vid 06 höll den på att skrämma vettet av mej. Ut med jycke, toan, ställa ut skyltar o sen frukost.

Anna o jag började slå ut prick kl. 8 med Lars K o Heikki. Några hål gick bra, andra betydligt sämre men vi kom runt o hade trevligt. Får väl erkänna att det smakade svavel i munnen ibland. 120 pers spelade, parkeringarna räckte inte till, stod bilar överallt.

Vi spelade runt på 4½-timme, sen kom en överraskning. Brandy hade fått magsjuka o skitit ner buren o hela bagagemattan. Ut med en skitig hund, ner o spola ur buren, sen fick Anna nöjet att ta hand om det övriga eftersom jag också fungerade som tävlingsledare.

De sista av de 120 startande kommer in vid 18-tiden. Då är jag ganska mör i ben, huvud, pekfinger o andra dithörande extremiteter. Alla åker hem, jag tar 2 mackor o begrundar dagen. Resultatet gav ju lite mer att önska. Klantigheten kan inte skyllas på nån annan än mej. Morgondagen bjuder på flaggtävling vilket betyder att man har sitt handicap o när slagen är slut där sätter man sin flagga. Ca 70 startar i morron, jag startar kl. 10 o hoppas innerligt att nån hinner sätta ner flaggan före mej.

Detta är inte en golfshop utan mitt förtält. Ändå fattas en bag på fotot.

Denna är heller inte min men jag har varit med o provsmakat. Nu är den tom. Bara folk slutar slå på rangen ska den plockas för 3:je gången idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s